sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Mustikkamuffinssit Appelsiinikuorrutteella



Mustikkamuffinssit  (14kpl)

100g voita 
1,5dl sokeria 
2 kananmunaa 
1dl maitoa
2,5dl vehnäjauhoja 
1,5tl leivinjauhetta 
2tl vaniljasokeria 
2-2,5dl mustikoita 



  • Sulata voi ja laita se sivuun jäähtymään 
  • Sekoita kuivat aineet keskenään 
  • Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi ja lisää hiljalleen sekoittaen siihen vuorotellen sekä maito että kuivat aineet 
  • Lisää sula voi, sekoita varovasti mutta hyvin joukkoon 
  • Lisää pakastemustikat ja sekoita joukkoon käännellen 
  • Annostele muffinssivuokiin 
  • Paista uunin keskitasolla 200 °c noin 15-20 minuuttia 

Appelsiinikuorrute 

2tl raastettua appelsiinin kuorta
1-2tl appelsiinin mehua 
200g tuorejuustoa 
2-4dl tomusokeria 

  • Notkista tuorejuusto sähkövatkaimella 
  • Lisää joukkoon appelsiinin mehu ja kuori
  • Lisää tomusokeri erissä joukkoon kunnes kuorrute on tarpeeksi jäykkää pursotettavaksi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti