torstai 29. tammikuuta 2015

Pannukakkua

Ihan perinteiseen tapaan oli jotain tehtävä, ja makuhermoni huusivat herkullista pannaria. Tämä resepti sopii kaltaiselleni supermakean ystävälle, mutta jos itse ei välitä ällönmakeista jutuista kannattaa sokerin määrä puolittaa. Jätin myös lisäämättä mitään kermavaahtoon. Omaan makuun tämä pannari oli juuri sopivaa, ja hyvä puoli siinä että syö palan tai kaksi, jää myöhemmäksi enemmän!



      Pellillinen pannukakkua

4dl vehnäjauhoja
1½dl sokeria
1tl suolaa
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
2 kananmunaa
100g sulatettua voita
8dl maito



  • Sekoita kuivat aineet keskenään
  • Lisää maito, kananmunat ja jäähtynyt voi
  • Sekoita ainekset keskenään hyvin
  • Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia
  • Anna jäähtyä ennen tarjoilua

  

Makeaa hernekeittotorstaita! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti